Flyttstädning

Få prisvärd flyttstädning med en städgaranti på 10 dagar! Professionell flyttstädning för en enkel och smidig övergång.

Behöver du en pålitlig flyttstädningstjänst för att säkerställa att din gamla bostad lämnas i perfekt skick? Vi förstår vikten av att lämna ditt nuvarande hem i toppskick och erbjuder en noggrann och pålitlig flyttstädning som möter dina behov.

Våra erfarna städproffs använder avancerad utrustning och beprövade metoder för att säkerställa att varje hörn rengörs grundligt. Oavsett om det handlar om att rengöra golv, väggar, fönster eller andra ytor, garanterar vi att ditt hem ser skinande rent ut.

flyttbild

Varför välja oss?

Försäkrade
Försäkrade för din trygghet till ett belopp på upp till 10 miljoner kronor

Städgaranti
Vi erbjuder 10 dagars garanti på flyttstädningen

Bra kundomdömen
Det absolut viktigaste för oss är att du blir nöjd

flyttstadbild

Proffsig flyttstädning

Flyttprocessen innebär en hel del olika uppgifter som måste hanteras, vilket kan vara överväldigande om tidsramen är snäv.

En av dessa uppgifter är att organisera och sortera alla saker som ska följa med till det nya hemmet eller kontoret. Det kan också vara så att vissa föremål behöver transporteras till återvinningscentralen, second hand eller någon annan plats. Detta följs sedan av packning i flyttlådor och själva flytten av alla saker.

När alla dessa uppgifter är avklarade väntar flyttstädningen. Förhoppningsvis finns det fortfarande energi kvar för detta, men risken är att stressnivåerna kan vara höga innan allt är i ordning på båda adresserna. Med Adjust Moving AB vid din sida, blir flytten enklare och mindre stressig.

Gratis offert

Ge oss på Adjust Moving AB chansen att underlätta ditt stora projekt, oavsett om det gäller hela flytten eller bara delar av den. Vi garanterar en smärtfri och stressfri flytt.

Behöver du assistans med den slutliga delen, flyttstädningen? Inga problem, vi fixar det på ett effektivt sätt och till ett rimligt pris. Tack vare RUT-avdraget blir flyttstädningen ekonomiskt överkomlig för de flesta.

Tveka inte att höra av dig till oss för en offert på de olika momenten eller för hela flytten från start till mål. Vi på Adjust Moving AB ser fram emot att hjälpa dig!

Mer om våra tjänster

Vanliga frågor

När Adjust Moving AB får äran att sköta din flyttstädning, sätter vi alltid kvalitet och professionalism i främsta rummet. Vi vet att godkännandet av städningen från hyresvärdar, hyresgäster, besiktningsmän och de nya ägarna är av yttersta vikt. Därför är vi glada över att kunna erbjuda en 10-dagars städgaranti som en del av vår kundservice.

Vad innebär då denna 10-dagars städgaranti? Jo, om någon del av den städning vi utfört inte får godkänt av de inblandade parterna inom tio dagar efter att vi har avslutat jobbet, så kommer vi att rätta till de specifika punkter som inte levde upp till förväntningarna, helt utan extra kostnad. Vi ser detta som en central del i att bygga upp kundens tillfredsställelse och förtroende för oss på Adjust Moving AB.

När du står inför en flytt kan prislappen för en professionell flyttstädning vara en avgörande detalj att överväga. Kostnaden för flyttstädning kan fluktuera baserat på en rad olika variabler och det är essentiellt att ha en tydlig förståelse för dessa variabler för att kunna budgetera korrekt.

En av de mest betydande faktorerna som kan påverka priset på flyttstädning är storleken på bostaden som ska städas. Större bostäder kräver mer arbete och tid för att säkerställa en grundlig städning, vilket naturligtvis påverkar kostnaden. Därför är det kritiskt att ge specifik information om din bostads storlek när du begär en offert för flyttstädning från Adjust Moving AB.

Utöver bostadens storlek kan det finnas ytterligare tillägg som kan påverka kostnaden. Till exempel, om din bostad har en inglasad balkong, ett garage eller ett förråd som också behöver städas, kan detta medföra extra kostnader. Det är viktigt att diskutera dessa detaljer med städföretaget när du begär en offert för att undvika oväntade kostnader senare.

Andra faktorer som kan påverka kostnaden inkluderar bostadens nuvarande skick och eventuellt tidigare underhåll. Om bostaden är i dåligt skick och kräver extra arbete för att nå önskad standard kan detta också påverka kostnaden.

Det är viktigt att komma ihåg att priserna för flyttstädning ofta också reflekterar en viss nivå av professionalism och garanterad kvalitet. Professionella städföretag, som Adjust Moving AB, investerar i rätt utbildning och utrustning för att säkerställa att städningen utförs på ett effektivt och noggrant sätt.

Så, när du överväger kostnaden för flyttstädning, tänk på variabler som bostadens storlek, eventuella extra tillägg och bostadens skick. Att få en skräddarsydd offert från ett pålitligt städföretag som Adjust Moving AB är det bästa sättet att få en exakt uppfattning om kostnaden och säkerställa att du får högkvalitativ service till ett rimligt pris.