Flyttfirma Märsta

Flytthjälp i Märsta till ett bra pris!

Effektiv och seriös flyttfirma där RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden för din flytt i Märsta med 50%.

Som flyttfirma hjälper vi alla som har ett behov av flytthjälp så som privatpersoner, kommunen, företag och så vidare.

50% RUT-avdrag på arbetet
Trafiktillstånd
Ansvarsförsäkring via If
Alla förekommande flyttjänster

Hjärtligt välkommen att diskutera din flytt i Märsta med oss!

flyttbild

Effektiv och trygg flyttfirma i Märsta

Försäkrade

Just för din sinnesro har vi ett försäkringsskydd på hela 10 miljoner kronor.

Trafiktillstånd

Vi är utrustade med alla nödvändiga licenser och tillstånd för att driva en pålitlig och professionell flyttfirma i Märsta

Bra kundomdömen

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är mer än nöjd med våra tjänster.

Bohagsflytt Märsta

Vi hjälper dig med din bohagsflytt i Märsta med omnejd.

Som etablerad flyttfirma vet vi hur en flytt ska planeras och genomföras för att alla inblandade ska få en behaglig upplevelse under flyttdagen. Så istället för att själv slita med din bohagsflytt, låt oss avlasta dig.

Med RUT-avdraget är det idag motiverat att anlita en flyttfirma för en flytt. Så kontakta oss redan nu för ett prisförslag och fundera därefter i lugn och ro. RUT-avdraget, vilket vi administrerar via skatteverket, medför att arbetskostnaden halveras.

Gratis offert

Företagsflytt Märsta

Naturligtvis hjälper vi även företag och alla andra som behöver hjälp med flytten.

Med gedigen erfarenhet, trafiktillstånd och erforderliga försäkringar erbjuder vi en trygg flytt. Då vi är flexibla kan vi hjälpa till när det passar er bäst. Det betyder att vi kan hjälpa till även på kvällar, helger och röda dagar om det krävs.

Vi kan hjälpa till med en kontorsflytt, en butiksflytt, flytt av ett gym eller vad det nu än kan handla om. Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med flytten av ditt företag.

Läs mer om våra tjänster

Funderingar och frågor om flytthjälp

RUT-avdraget är ett betydelsefullt avdrag som kan användas vid en mängd olika tjänster som ingår i begreppet hushållsnära tjänster där flytthjälp är en av dessa.

Avdraget fungerar som en skattereduktion när du till exempel anlitar en flyttfirma i Märsta som hjälper dig med din bohagsflytt. Företag kan inte använda sig av avdraget då avdraget enbart gäller för privatpersoner.

Kravet för att kunna använda RUT-avdraget är att det finns en inkomst att koppla samman avdraget med. Finns det ingen inkomst finns det inte heller någon skatt att reducera. Avdraget medger att arbetskostnaden för din flytt reduceras med 50%.

Det kan vara klokt att undersöka med skatteverket hur det ser ut i just din situation i samband med din flytt om det är så att du använt avdraget i stor omfattning under innevarande år.

Oftast är detta dock inte något problem då avdragsmöjligheten är betydande för varje privatperson. Det går nämligen att dra av så mycket som 75000 kr per år. Finns det två personer i hushållet gäller 150000 kr.

Kontakta oss gärna inför din flytt i Märsta om du har någon fundering på RUT-avdraget.

Naturligtvis har vi ansvarsförsäkring vilket vi ser som en självklarhet. Det betyder en trygghet för alla inblandade parter, dig som kund, vår flyttfirma och vår personal. Alla seriösa flyttfirmor i Märsta har en ansvarsförsäkring.

Även om vi har en försäkring som täcker en eventuell skada kan ju tyvärr allt hända, även om det är sällsynt. För att motverka skador är vi noga med säkerheten och hur vi hanterar bohag och inventarier. Allt går ju inte att ersätta med pengar då många saker har ett personligt värde.

Det som påverkar priset för en flytt är främst storleken på bostaden eller lokalen samt transportsträckan. Andra faktorer som spelar in är om det finns hiss, om det går att komma fram med flyttbilen, vilken våning och så vidare.

Försök gärna att beskriva din flytt i Märsta så gott det går, alltså vad du önskar hjälp med. Känns det krångligt så hjälper vi dig.