Flyttfirma Åkersberga

Vår flyttfirma hjälper dig med flytten i Åkersberga!

Med trafiktillstånd, RUT-avdrag och ansvarsförsäkring erbjuder vi dig en trygg och prisvärd flytt.

Nu när du ska flytta hjälper vår flyttfirma i Åkersberga dig med det du önskar. Oavsett om det gäller en stor flytt, en liten flytt eller en flytt av en tung möbel står vi redo att hjälpa dig. Viktigt att veta är att RUT-avdraget reducerar kostnaden för själva arbetet med 50%.

Försäkrat och tryggt
RUT-avdrag 50%
Tillstånd för godstrafik
Allt inom flytthjälp

Varmt välkommen att kontakta oss inför din flytt här i Åkersberga med omnejd!

flyttbild

En trygg och erfaren flyttfirma i Åkersberga

Försäkrade

Just för din sinnesro har vi ett försäkringsskydd på hela 10 miljoner kronor.

Trafiktillstånd

Vi är utrustade med alla nödvändiga licenser och tillstånd för att driva en pålitlig och professionell flyttfirma i Åkersberga

Bra kundomdömen

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är mer än nöjd med våra tjänster.

Bohagsflytt i Åkersberga

När du som privatperson nu är i färd med att flytta hjälper vi dig gärna med din bohagsflytt. Idag är det mycket förmånligt att anlita en flyttfirma i stället för att själv slita med flytten då RUT-avdraget kan användas, vilket betyder en reducering av arbetskostnaden med 50%.

Kontakta oss gärna inför din bohagsflytt här i Åkersberga, vi hjälper gärna till.

Gratis offert

Företagsflytt i Åkersberga

Som rutinerad flyttfirma i Åkersberga hjälper vi alla som har behov av flytthjälp, transporter och andra närliggande tjänster. Det betyder att vi gärna hjälper dig som driver ett företag och nu kanske ska flytta till andra lokaler. Vi hjälper även kommuner och alla andra som har ett behov av våra tjänster inom flytt och transport.

Vi är naturligtvis intresserade av alla olika typer av uppdrag, enstaka uppdrag eller uppdrag enligt ett i förväg uppgjort schema. Vår flyttfirma är alltid flexibel och vi försöker alltid ställa upp så att det passar våra kunder vilket kan betyda insatser även utanför ordinarie arbetstider.

Välkommen att kontakta oss, tillsammans kan vi säkert komma fram till en passande lösning till ett bra pris.

Läs mer om våra tjänster

Funderingar och frågor om flytthjälp

RUT-avdraget administreras av oss och Skatteverket så det behöver du som privatperson inte tänka på inför din flytt här i Åkersberga.

Avdraget innebär att arbetskostnaden för din flytt reduceras med 50% när du anlitar och betalar en flyttfirma för din flytt, i exempelvis Åkersberga. Det som krävs är ett personnummer och att du har en inkomst så att det finns inkomstskatt att reducera.

Ibland kan det vara klokt att undersöka med skatteverket om du har ytterligare avdrag att använda under innevarande år. Har du tidigare inte använt avdraget under året behöver du dock inte undersöka med Skatteverket.

Då maximalt avdrag är 75000 kr per person och år är avdragsmöjligheten omfattande. Finns det två personer boendes på samma adress, folkbokförda där, gäller det dubbla eller 150000 kr.

Välkommen att kontakta oss om det finns frågor på RUT-avdraget i samband med din flytt här i Åkersberga, vi hjälper gärna till.

Naturligtvis är din flytt försäkrad när du anlitar vår flyttfirma här i Åkersberga. Alla seriösa flyttfirmor har en försäkrad verksamhet.

Även om vi har försäkring är vi så klart mycket försiktiga när vi bär och packar in bohag eller inventarier på vår flyttbil. När vi därefter kör är vi också försiktiga så att lasten ligger still på flyttbilen. Försäkring har vi via försäkringsbolaget If.