Flyttfirma Sigtuna

Som flyttfirma i Sigtuna hjälper vi dig med din flytt!

Ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och RUT-avdrag finns för en trygg flytt till ett bra pris.

Som flyttfirma i Sigtuna har vi inga begränsningar utan vi kan hjälpa till med det du önskar. Tänk på att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50% vilket betyder mycket för det totala priset för din flytt.

Ansvarsförsäkring och tryggt
50% RUT på arbetet
Trafiktillstånd
Erfaren flyttfirma

Välkommen att kontakta oss inför din flytt här i Sigtuna!

flyttbild

En trygg och stabil flyttfirma i Sigtuna

Försäkrade

Just för din sinnesro har vi ett försäkringsskydd på hela 10 miljoner kronor.

Trafiktillstånd

Vi är utrustade med alla nödvändiga licenser och tillstånd för att driva en pålitlig och professionell flyttfirma i Sigtuna

Bra kundomdömen

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är mer än nöjd med våra tjänster.

Bohagsflytt i Sigtuna

Om du som privatperson behöver hjälp med en bohagsflytt, i exempelvis Sigtuna, kan du med fördel vända dig till oss. Vi är mycket rutinerade när det gäller flytthjälp åt privatpersoner.

Vad du än behöver hjälp med så finns vi till hands, oavsett om det handlar om ett litet flyttuppdrag eller ett stort uppdrag. Viktigt att tänka på inför din flytt är att RUT-avdraget reducerar kostnaden för flytten med så mycket som 50% när du anlitar en flyttfirma.

Välkommen att kontakta oss inför din flytt här i Sigtuna, vi är redo att hjälpa dig på bästa sätt.

Gratis offert

Företagsflytt i Sigtuna

Naturligtvis hjälper vi även dig som har behov av en företagsflytt i Sigtuna. Kanske ska du flytta ditt kontor eller din verkstad, inga problem, vi hjälper dig på ett bra sätt. Förutom företag hjälper vi även kommuner, organisationer och alla övriga som har behov av flytthjälp.

Vi är alltid flexibla vilket betyder att vi ställer upp på era villkor. Det kan betyda att vi även hjälper till utanför ordinarie arbetstider om det underlättar för er verksamhet.

Önskas hjälp med enstaka transporter eller transporter enligt ett schema är vi öppna även för ett sådant samarbete. Då vi har en bred erfarenhet av flyttbranschen vet vi vad som gäller för en trygg och seriös flyttverksamhet.

Kontakta oss gärna för en diskussion så återkopplar vi med ett bra prisförslag eller förslag på upplägg.

Läs mer om våra tjänster

Funderingar och frågor om flytthjälp

RUT-avdraget innebär att arbetskostnaden, för exempelvis en flytt i Sigtuna, reduceras med 50% när du anlitar en flyttfirma.

Avdraget är en skattereduktion av inbetald skatt under förutsättning att personen som vill göra avdraget har en inkomst under innevarande år.

Det kan vara klokt att undersöka med Skatteverket hur det ser ut i just ditt fall inför din flytt. Har du en normal inkomst och inte använt dig av avdraget tidigare under året behöver du inte kontrollera avdragsmöjligheten. Maximalt avdrag per år är nämligen 75000 kr per person och 150000 kr om det bor ytterligare en person på samma folkbokföringsadress.

Välkommen att kontakta oss inför din flytt i Sigtuna så hjälper vi till om det finns någon fundering på RUT-avdraget.

Som alla andra flyttfirmor i Sigtuna som räknar sig till de seriösa har vi naturligtvis ansvarsförsäkring. Det är viktigt även om vi alltid är försiktiga när vi bär och transporterar bohag och inventarier.

Det är viktigt att vi skyddar både er och oss då missöden kan inträffa!

Vi har vår flyttförsäkring via försäkringsbolaget If.

Störst inverkan på priset har bostadens storlek och transportsträckan. Vid en lokal flytt i Sigtuna blir ju inte transportsträckan så betungande jämfört med en långflytt till norra delen av vårt land.

Däremot har bostadens storlek en betydande påverkan på priset vid en lokal flytt. Att flytta ett rum och kök jämfört med en villa om 300 m2 är en stor skillnad.

Det är bra om du kan beskriva din flytt så väl du kan så underlättar det prissättningen. Önskar du hjälp med det är det bara att kontakta oss så hjälper vi till.