Flyttfirma Täby

Vi hjälper dig med din flytt i Täby!

Som seriös flyttfirma i Täby har vi naturligtvis ansvarsförsäkring, trafiktillstånd och F-skatt för RUT-avdraget.

Vi hjälper dig med det du önskar som hela flytten, vissa delar av flytten eller kanske bara en enstaka tung möbel – vi är flexibla. Tänk på att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50% vilket betyder mycket för totalkostnaden vid en lokal flytt här i Täby.

50% RUT på arbetet
Trafiktillstånd
Ansvarsförsäkring och full trygghet
Alla förekommande flyttjänster

Hjärtligt välkommen att kontakta oss inför din flytt här i Täby!

flyttbild

En erfaren och trygg flyttfirma i Täby

Försäkrade

Just för din sinnesro har vi ett försäkringsskydd på hela 10 miljoner kronor.

Trafiktillstånd

Vi är utrustade med alla nödvändiga licenser och tillstånd för att driva en pålitlig och professionell flyttfirma i Täby

Bra kundomdömen

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är mer än nöjd med våra tjänster.

Bohagsflytt i Täby

En av våra vanligaste tjänster inom flytthjälp är bohagsflytt åt privatpersoner vilket vi är mycket rutinerade på.

För en privatperson är det idag mycket förmånligt att anlita en flyttfirma, i exempelvis Täby, för hjälp med flytten. Arbetskostnaden reduceras med 50% vilket naturligtvis betyder mycket när det gäller den totala kostnaden för en lokal flytt.

Välkommen att kontakta en rutinerad aktör inom flytthjälp inför din flytt här i Täby.

Gratis offert

Företagsflytt i Täby

Naturligtvis hjälper vår flyttfirma i Täby även dig som driver ett företag.

Kanske ska företaget flyttas till en ny lokal och då behöver ni eventuellt hjälp med flytten eller hjälp med vissa transporter. Hör i så fall gärna av dig till oss. Vi är rutinerade och har koll på alla dokument som exempelvis försäkringar och trafiktillstånd.

Andra som vi gärna hjälper är kommunen, olika organisationer samt alla övriga som har ett behov av flytthjälp, transporter eller andra tjänster.

Vi är intresserade av alla olika typer av uppdrag som enstaka uppdrag eller långvariga samarbeten. Vi är flexibla och ställer upp när det passar er.

Välkommen att kontakta oss när ett behov finns av flytthjälp och närliggande tjänster här i Täby.

Läs mer om våra tjänster

Funderingar och frågor om flytthjälp

Rut-avdraget är ett mycket förmånligt avdrag som ingår i det som kallas hushållsnära tjänster. Flytthjälp med flera tjänster ingår i begreppet.

Avdraget medför att arbetskostnaden för din flytt i Täby reduceras med så mycket som 50% vilket får ses som mycket betydelsefullt.

Har du inte använt avdraget under innevarande år behöver du inte kontrollera avdragsmöjligheten med Skatteverket men det kan vara klokt att dubbelkolla. Maximalt avdrag som varje person kan göra under ett år är dock så mycket som 75000 kr och det dubbla eller 150000 kr om det finns två personer på samma folkbokföringsadress.

Vi som utför flytten administrerar avdraget tillsammans med Skatteverket så det behöver du inte tänka på. En förutsättning för att kunna använda avdraget, vid exempelvis en flytt i Täby, är att personen i fråga har en inkomst så att det finns skatt att reducera.

Kontakta oss gärna om du funderar på något som har med RUT att göra nu inför din flytt här i Täby.

Som alla andra seriösa flyttfirmor i Täby med omnejd har vi naturligtvis ansvarsförsäkring som täcker om ett missöde skulle inträffa. En försäkring är viktig både för er trygghet men även för oss så att vi skyddar oss och vår personal på ett bra sätt.

Nu förlitar vi oss inte enbart på vår försäkring. Ingen vill ju få problem i onödan så därför är vi mycket försiktiga när vi hanterar bohag eller inventarier. Det betyder att vi bär på ett försiktigt sätt, vi täcker in med skyddsplast, täcken och filtar. Vi kör vår flyttbil på ett säkert och försiktigt sätt för att ytterligare skydda det vi ansvarar för.

Vi har företagsförsäkring via bolaget If.

Det som påverkar priset för en flytt inom Täby är storleken på bostaden eller företagets lokaler.

Vid exempelvis en bohagsflytt är det naturligtvis skillnad på att flytta bohag som finns inom ett rum och kök jämfört med en stor villa som är väl möblerad.

Annat som påverkar är om det är lätt att komma fram med flyttbilen så att vi inte behöver bära så långt. Det påverkar också om det finns hiss eller om det är exempelvis är trånga trappor att bära i.

Vid en lång flytt till en annan del av landet blir då transportsträckan i stället en mycket betydande kostnad av förklarliga skäl.

För att priset ska bli så rätt som möjligt är det önskvärt om du kan beskriva det du önskar hjälp med så väl du kan. Om det känns krångligt så hjälper vi till.

Vi är flexibla och hjälper dig med det du önskar vid din flytt. Det kan då betyda att vår flyttfirma i Täby hjälper dig med hela flytten från början till slut inklusive flyttstädningen. Det kan också betyda att vi enbart hjälper till med vissa moment som kanske är tunga eller besvärliga.