Flyttfirma Upplands Väsby

Friktionsfri flytthjälp i Upplands Väsby!

Som seriös flyttfirma i Upplands Väsby erbjuder vi flytthjälp till ett bra pris med hög service.

Vi hjälper privatpersoner, företag och alla övriga som har ett behov av flytthjälp och närliggande tjänster. Med oss blir flytten en trivsam upplevelse!

RUT-avdrag 50% för privatpersoner
Alla förekommande flyttjänster
Försäkrad via If
Trafiktillstånd via transportstyrelsen

Välkommen att kontakta oss för ett gratis prisförslag om du funderar på att anlita en flyttfirma för din flytt här i Upplands Väsby!

flyttbild

Stabil och trygg flyttfirma i Upplands Väsby

Försäkrade

Just för din sinnesro har vi ett försäkringsskydd på hela 10 miljoner kronor.

Trafiktillstånd

Vi är utrustade med alla nödvändiga licenser och tillstånd för att driva en pålitlig och professionell flyttfirma i Upplands Väsby

Bra kundomdömen

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är mer än nöjd med våra tjänster.

Bohagsflytt Upplands Väsby

Alla som någon gång flyttat vet hur ansträngande det kan vara med alla moment som ska göras innan flytten är avklarad. Om du har ett arbete att sköta innebär det också att flytten måste ske på kvällar och helger.

Innan du bestämmer dig föreslår vi att du i alla fall tar in ett prisförslag från oss för din flytt, det kostar inget. Fundera därefter i lugn och ro om det verkligen är värt att slita med bohagsflytten själv.

Tänk på att RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden för en bohagsflytt med 50%. Vi administrerar avdraget tillsammans med skatteverket så det behöver du inte tänka på.

Vänta inte utan kontakta oss redan nu för ett gratis prisförslag utan förpliktelser.

Gratis offert

Företagsflytt Upplands Väsby

Som rutinerad flyttfirma i Upplands Väsby hjälper vi även företag, kommunen, organisationer och övriga som har behov av flytthjälp.

Vi har erfarenhet av en mängd olika typer av företagsflyttningar samtidigt som vi är flexibla och anpassar oss efter era förutsättningar. Det betyder att vi kan hjälpa till när det passar er allra bäst som dagtid, kvällstid eller helger.

Kontakta oss redan nu för en diskussion angående din företagsflytt, välkommen!

Läs mer om våra tjänster

Frågor och funderingar om flytthjälp

RUT-avdraget riktar sig till privatpersoner och kan användas av alla som har en inkomst under det aktuella året. Det betyder då att kostnaden för arbetet reduceras med 50%.

Maximal avdragsmöjlighet för alla tjänster inom RUT, där flytthjälp ingår, är 75000 kr per person och år. Om det är så att det finns två personer boendes på samma folkbokföringsadress gäller det dubbla eller 150000 kr.

Det kan vara bra att kontrollera med skatteverket om ytterligare avdragsmöjlighet om du tidigare under året använt avdraget i betydande omfattning. Men då avdragsmöjligheten är så pass stor brukar det här sällan vara ett problem.

Är det så att du har någon fundering på avdraget i samband med din flytt här i Upplands Väsby är det bara att kontakta oss så hjälper vi till.

Som alla andra seriösa flyttfirmor i Upplands Väsby har vi naturligtvis ansvarsförsäkring vilket är en trygghet under flytten, för oss och för er.

Nu kan ju inte allt värderas i pengar vilket betyder att vi är mycket försiktiga när vi hanterar inventarier eller bohag. Till vår hjälp har vi skyddsplaster, täcken, filtar och spännband. Därefter kör vi vår flyttbil på ett säkert och försiktigt sätt för att minimera risken för skador.

Priset för en flytt i Upplands Väsby kan variera en hel del beroende på att förutsättningarna är olika om vi jämför olika typer av flyttningar.

Det som påverkar priset mest för exempelvis en bohagsflytt är storleken på bostaden samt transportsträckan.

Det bästa är att försöka beskriva uppdraget så ingående som möjligt men om det känns besvärligt så hjälper vi naturligtvis till med en bedömning så att du kan få ett bra fast pris för din flytt.