Flyttfirma Sollentuna

Flytthjälp i Sollentuna till riktigt bra priser!

Vi på flyttfirman Adjust Moving AB hjälper dig med flytten och närliggande flyttjänster.

Vår garanti till dig är en flytt till mycket bra service och med en trygghet att allt kommer att fungera på själva flyttdagen. Det betyder att du kan luta dig tillbaka och inte stressa sönder dig under flytten!

Omfattande erfarenhet av flyttbranschen
Många nöjda kunder
RUT-avdrag 50% på arbetet
Ansvarsförsäkring via If

Hör gärna av dig om du önskar diskutera din flytt med oss eller om du direkt önskar ett prisförlag. Välkommen!

flyttbild

Trygg flyttfirma i Sollentuna

Försäkrade

Just för din sinnesro har vi ett försäkringsskydd på hela 10 miljoner kronor.

Trafiktillstånd

Vi är utrustade med alla nödvändiga licenser och tillstånd för att driva en pålitlig och professionell flyttfirma i Sollentuna

Bra kundomdömen

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är mer än nöjd med våra tjänster.

Prisvärd bohagsflytt i Sollentuna

En bohagsflytt är oftast ett mycket stort och stressigt projekt men vi hjälper dig gärna med din flytt i Sollentuna kommun, närliggande kommuner eller längre bort än så, om det önskas.

Med Adjust Moving AB i Sollentuna blir din bohagsflytt en behaglig process så hör gärna av dig till oss för ett prisförslag.

Gratis offert

Företagsflytt i Sollentuna

Naturligtvis löser vi även flytten om du är en företagare, i exempelvis Sollentuna.

Vi är vana att utföra alla olika sorters företagsflyttningar som exempelvis kontorsflytt, flytt av en butik eller kanske flytt av en restaurang. Vi utför även regelbundet olika uppdrag åt kommuner, olika organisationer eller med andra ord alla som har ett behov av flytthjälp.

Läs mer om våra tjänster

Vanliga frågor och funderingar

RUT-avdraget betyder att du som är privatperson får en ordentlig reducering av arbetskostnaden när du anlita en flyttfirma i exempelvis Sollentuna. Hela 50% av arbetskostnaden försvinner därmed tack vara avdraget som administreras av Skatteverket.

Om du använt avdraget i betydande omfattning under innevarande år kan det vara klokt att undersöka med skatteverket hur det ser ut i just ditt fall nu inför din flytt. Oftast är det här inte något problem då det finns stora möjligheter till avdrag då varje person årligen kan göra ett avdrag om 75000 kr. Finns det två personer boende på samma adress gäller det dubbla eller med andra ord 150000 kr.

För att kunna använda avdraget gäller det att personen i fråga har en inkomst av tjänst, alltså en vanlig normal inkomst där skatt betalats in till Skatteverket.

Ja, precis som alla andra seriösa och professionella flyttfirmor i Sollentuna med omnejd har vi naturligtvis en försäkring som täcker om oturen skulle vara framme och en skada uppstår.

Vår försäkring täcker skador upp till 10 miljoner och vårt försäkringsbolag är If.

Vi erbjuder alla förekommande flyttjänster i Sollentuna.

När det gäller flytthjälp kan vi ta hand om alla olika typer av flyttningar i Sollentuna, stora som små flyttuppdrag. Flytthjälp åt privatpersoner, företag, kommuner och alla övriga som har ett behov.

Ofta blir det som så att vi även hjälper till med en hel del närliggande tjänster som bortforsling av gamla möbler, skräp och annat i samband med flytten. Det kan då betyda transporter till återvinning, återbruk och så vidare. Vi kan även hjälpa till med hela flyttpackningen inklusive demontering av hela bohaget och nerpackning i flyttkartonger.

Som flyttfirma i Sollentuna hjälper vi även till med flyttstädningen av den gamla bostaden om det önskas.

Vid en flytt är det viktigt att alltid användas sig av professionella och bra flyttkartonger som är lätta att hantera. Ofta kan du räkna med att det går åt ungefär en normal flyttkartong per kvadratmeter boyta.

För att flyttkartongerna inte ska bli för tunga kan det vara bra att packa ner tyngre saker blandat med textilier, kuddar och så vidare. Ett bra riktmärke är att inte packa dessa för tungt utan att försöka hålla vikten under 20 kg.

Det är också bra att märka upp flyttkartongerna så att de hamnar i rätt rum på den nya adressen.

Kontakta oss gärna om du önskar hjälp med flyttkartonger.

För att få ett rätt pris på din flytt är det bra om du kan beskriva uppdraget så väl du kan.

Det som påverkar priset mest vid en flytt, i exempelvis Sollentuna, är bostadens eller lokalens storlek. En annan parameter som är betydelsefull är transportsträckan. Transportkostnaden är dock inte så betungande när det gäller en lokal flytt i Sollentuna. Men om det däremot gäller en långväga flytt så blir kostnaden naturligtvis betydande.

Annat som påverkar ett pris är om det finns hiss eller om det blir till att bära i trapporna, om det går att komma fram med flyttbilen och så vidare. Om vänner och släktingar hjälper till att bära kan det påverka priset en del.