Flyttfirma Norrtälje

Smidig flytthjälp i Norrtälje till ett bra pris!

Som flyttfirma i Norrtälje hjälper vi dig som är privatperson eller företagare med flytten av ditt bohag eller dina inventarier.

Önskas hjälp med fler närliggande tjänster löser vi det också.

Vi garanterar en behaglig och smidig flytt när du anlitar oss.

RUT-avdrag 50% på arbetet
Ansvarsförsäkring via If
Allt inom flytthjälp
Trafiktillstånd

Om du funderar på att anlita en flyttfirma inför din flytt i Norrtälje är du välkommen att diskutera med oss!

flyttbild

Seriös och trygg flyttfirma i Norrtälje

Försäkrade

Just för din sinnesro har vi ett försäkringsskydd på hela 10 miljoner kronor.

Trafiktillstånd

Vi är utrustade med alla nödvändiga licenser och tillstånd för att driva en pålitlig och professionell flyttfirma i Norrtälje

Bra kundomdömen

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är mer än nöjd med våra tjänster.

Bohagsflytt i Norrtälje till ett bra pris

Att sköta om en bohagsflytt i egen regi är oftast mycket ansträngande, det är mer jobb än man kan tro. Så innan du bestämmer dig om du ska sköta om flytten själv tycker vi att det är motiverat att du i alla fall frågar oss om ett prisförslag.

Med dagens RUT-avdrag är det verkligen motiverat att anlita en flyttfirma för en flytt. Anlitar du vår flyttfirma i Norrtälje kan du se fram emot en fin flyttupplevelse till ett mycket bra pris.

Välkommen att kontakta oss redan nu för ett prisförslag för din flytt i Norrtälje.

Gratis offert

Företagsflytt i Norrtälje

Naturligtvis hjälper vi även alla andra som är i behov av flytthjälp så som företag, organisationer, kommuner och föreningar.

Som flyttfirma i Norrtälje är vi flexibla vilket betyder att vi kan hjälpa till när det passar er bäst så som vardagar, helger eller kvällar.

Vi har god kännedom och god erfarenhet av olika typer av företagsflyttningar som exempelvis kontorsflytt, flytt av en butik, flytt av en restaurang och så vidare.

Läs mer om våra tjänster

Vanliga frågor och funderingar

När du som privatperson anlitar en flyttfirma i exempelvis Norrtälje går det bra att använda RUT-avdraget som vi administrerar tillsammans med Skatteverket.

Det betyder då att arbetskostnaden reduceras med 50% under förutsättning att du har en inkomst att koppla samman avdraget med.

Det brukar sällan vara något problem att använda sig av avdraget men det kan vara klokt att undersöka avdragsmöjligheten om du använt avdraget i stor omfattning under innevarande år.

Maximalt avdrag som varje person kan göra under ett år är 75000 kr och finns det två personer boende på samma adress (folkbokförda) gäller det dubbla eller 150000 kr.

Om du tycker det är krångligt att förstå RUT-avdraget förklarar vi gärna, kontakta oss i så fall inför din flytt här i Norrtälje.

Ja, som alla andra seriösa flyttfirmor i Norrtälje har vi naturligtvis ansvarsförsäkring vilket är en självklarhet. En företagsförsäkring är viktig för vår och din trygghet i fall olyckan skulle vara framme.

Även om vi har en försäkring är vi naturligtvis mycket försiktiga när vi tar hand om ditt bohag eller dina inventarier. Allt går ju inte att värdera i pengar.

För att skydda det vi hanterar använder vi olika skydd som täcken, filtar, skyddsplaster, spännband och så vidare. Samtidigt är vi försiktiga när vi bär och när vi kör vår flyttbil för att ytterligare skydda det vi ansvarar för.

Priset för en flytt i Norrtälje kan variera främst beroende på storlek på lokal eller bostad samt transportsträckan.

Det bästa sättet för att få ett rätt pris är att försöka beskriva det du önskar hjälp med så ingående som möjligt. Är det krångligt hjälper vi till med en bedömning.

Är det så att du har vänner eller bekanta som kan hjälpa till att bära, så går det på så sätt att minska ner kostnaden en del.

Ja, i Norrtälje kan vi erbjuda alla olika typer av flyttjänster, vi har inga begränsningar.

Det betyder att vi kan hjälpa till med alla olika typer av flyttuppdrag så som bohagsflytt, olika typer av företagsflytt samt olika moment som sortering, röjning, bortforsling, flyttpackning, transporter, flyttstädning och så vidare.

Vi anpassar oss till våra kunder vilket betyder att vi hjälper till med det som önskas av oss.

Vissa kunder kanske enbart vill ha hjälp med vissa delar som är tunga eller besvärliga. Andra önskar hjälp med hela flytten från flyttpackning, bärhjälp, transport till flyttstädning av den gamla bostaden eller lokalen.

Kontakta oss gärna inför din flytt här i Norrtälje så kan vi säkerligen diskutera oss fram till ett passande upplägg som känns bra för dig.