Flyttfirma Vallentuna

Vi hjälper dig med flytten i Vallentuna till ett bra pris!

Som flyttfirma i Vallentuna klarar vi av alla olika typer av flyttuppdrag, stora som små uppdrag.

Med RUT-avdraget som reducerar arbetskostnaden med 50% är det idag mycket prisvärt för en privatperson att anlita en flyttfirma.

Vi hjälper till med bohagsflytt, företagsflytt, flytthjälp åt offentliga beställare samt alla övriga som har behov av flytthjälp.

RUT-avdrag på arbetet
Försäkrat och tryggt
Ansvarsförsäkring via If
Trafiktillstånd

Kontakta oss gärna inför din flytt i Vallentuna, vi hjälper gärna till!

flyttbild

Lugn och stabil flyttfirma i Vallentuna

Försäkrade

Just för din sinnesro har vi ett försäkringsskydd på hela 10 miljoner kronor.

Trafiktillstånd

Vi är utrustade med alla nödvändiga licenser och tillstånd för att driva en pålitlig och professionell flyttfirma i Vallentuna

Bra kundomdömen

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är mer än nöjd med våra tjänster.

Bohagsflytt i Vallentuna

Om du är en privatperson i Vallentuna som behöver hjälp med din flytt så hjälper vi gärna till. Vi har lång erfarenhet av flyttbranschen och kan ta hand om både små flyttuppdrag och stora flyttningar.

Tänk på att RUT-avdraget reducerar kostnaden för arbetet med 50% när du anlitar en flyttfirma som hjälper dig med din flytt.

Så kontakta oss redan idag för en diskussion och ett gratis prisförslag utan något krav på att du måste anlita vår flyttfirma. Du funderar i lugn och ro och vill du anlita oss blir vi naturligtvis glada för det.

Gratis offert

Företagsflytt i Vallentuna

I Vallentuna med omnejd hjälper vi dig som är företagare.

Vi hjälper även kommunen, föreningar och organisationer med flytten. Vi är flexibla och hjälper till på bästa sätt så att vi minimerar risken för störningar eller avbrott i verksamheten. Om det krävs kan vi hjälpa till även utanför ordinarie arbetstider så som kvällar, helger och till och med röda dagar.

Vi har en bred erfarenhet av flyttbranschen och olika typer av transporter. Med oss blir flytten trygg då vi har alla dokument i ordning som trafiktillstånd och försäkringar. Välkommen att diskutera din flytt med oss så återkopplar vi med ett bra pris och ett bra upplägg.

Läs mer om våra tjänster

Funderingar och frågor om flytthjälp

Vid en flytt, i exempelvis Vallentuna, går det bra att använda RUT-avdraget som då reducerar arbetskostnaden med så mycket som 50% vilket har en stor inverkan på slutpriset för din flytt.

Avdraget som ingår i det som kallas hushållsnära tjänster går även att använda vid flera andra tjänster.

Förutsättningen för att kunna använda avdraget är att personen som ska nyttja avdraget har en inkomst under det aktuella året. Det här är ett krav då avdraget är en skattereduktion som beräknas utifrån den skatt som betalats in.

Maximalt avdrag som kan göras under ett år är 75000 kr och om det finns två personer boendes på samma folkbokföringsadress gäller det dubbla eller 150000 kr.

Om du har en normal inkomst och inte använt avdraget tidigare under året behöver du inte kontrollera avdragsmöjligheten med Skatteverket. Men om du vill vara på säkra sidan går det bra att ringa dit för att undersöka saken.

Om du har någon fundering på RUT-avdraget i samband med din flytt här i Vallentuna är det bara att kontakta oss så hjälper vi till med det.

Som alla andra seriösa flyttfirmor i Vallentuna har vi naturligtvis ansvarsförsäkring för din och vår trygghet. Det här ser vi som en självklarhet.

Även om vi har full trygghet under flytten är vi naturligtvis försiktiga med bohag och inventarier då allt inte går att värdera i pengar. Många saker har ju ett personligt värde som inte går att ersätta fullt ut.

Det betyder att vi är försiktiga när vi bär och packar in allt på vår flyttbil. Därefter kör vi flyttbilen på ett försiktigt sätt från A till B.