Flyttfirma Uppsala

Seriös flytthjälp i Uppsala till utmärkt service!

Vår flyttfirma Adjust Moving AB i Uppsala hjälper gärna till med flytten och även andra tjänster om det önskas.

Vi garanterar att du kommer att få en behaglig flyttupplevelse med oss.

Professionell flyttfirma
50% RUT-avdrag för privatpersoner
Full ansvarsförsäkring via If
Trafiktillstånd

Välkommen att höra av dig om du har funderingar på vad en flytt med oss kan kosta eller om du bara har någon fundering angående din flytt.

flyttbild

Trygg flyttfirma i Uppsala

Försäkrade

Just för din sinnesro har vi ett försäkringsskydd på hela 10 miljoner kronor.

Trafiktillstånd

Vi är utrustade med alla nödvändiga licenser och tillstånd för att driva en pålitlig och professionell flyttfirma i Uppsala

Bra kundomdömen

Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är mer än nöjd med våra tjänster.

Bohagsflytt i Uppsala till ett bra pris

Vid en bohagsflytt blir det oftast en mycket stor ansträngning om du eller ni ska sköta flytten inom den närmaste kretsen. Fråga oss gärna om ett pris och överväg därefter om du ska sköta detta i egen regi eller om du ska anlita en flyttfirma.

Med vår flyttfirma Adjust Moving AB i Uppsala kan du se fram emot en behaglig flytt där allt flyter på utan att du behöver oroa dig.

Kontakta oss redan nu för ett prisförslag.

Gratis offert

Företagsflytt i Uppsala

Som rutinerad flyttfirma i Uppsala hjälper vi naturligtvis även dig som är företagare eller exempelvis representant för en kommun. Vi hjälper alla som har ett behov av flytthjälp, transporter och övriga tjänster.

Vi har erfarenhet av alla olika typer av flyttuppdrag som bohagsflytt, företagsflytt, kontorsflytt, flytt av en butik eller en restaurang och så vidare.

Läs mer om våra tjänster

Vanliga frågor och funderingar

Ja, RUT-avdraget gäller för privatpersoner och vid flytthjälp.

Det fina RUT-avdraget medför att arbetskostnaden vid exempelvis en flytt i Uppsala reduceras med 50% vilket är mycket förmånligt. Kravet är att du har en inkomst så att det finns skatt att reducera.

I de allra flesta fall är det inte något problem att använda RUT-avdraget vid en flytt men det kan vara klokt att kolla med skatteverket hur det ser ut i ditt enskilda fall om det är så att du nyttjat avdraget i stor omfattning tidigare under året.

Men då avdragsmöjligheten är så hög som 75000 kr per person och år samt 150000 kr om det finns två personer på samma adress är det här sällan ett problem.

Kontakta oss gärna angående RUT-avdraget i samband med din flytt i Uppsala om du har någon fundering.

Ja, vi kan i Uppsala åta oss alla olika former av flyttuppdrag samt närliggande tjänster.

Exempel på det kan vara att vi hjälper dig med rengöringen av den gamla bostaden eller lokalen.

Vi kan hjälpa till med bortforsling av skräp och sådant som inte ska med till den nya adressen. Det kan då betyda transporter till kommunens återvinning, en vän eller till en släkting.

Vi kan hjälpa företag med olika former av transporter, både enstaka uppdrag men även mer långvariga samarbeten inom flytt och/eller transport.

Andra exempel kan vara bärhjälp, hjälp med ett piano, hjälp med ett kassaskåp och så vidare.

Ja, precis som alla andra seriösa flyttfirmor i Uppsala har vi naturligtvis ansvarsförsäkring för din trygghet men även för vår egen trygghet.

Även om vi alltid är mycket försiktiga så kan ju olyckan ändå vara framme. Då ska det naturligtvis finnas en försäkring som täcker en eventuell skada. Det betyder att vi kompenserar dig om olyckan skulle vara framme.

Men även om vi har ansvarsförsäkring är det viktigt att vi blir meddelade om det finns något som är speciellt värdefullt, så att vi skyddar det på absolut bästa sätt. Alla saker går ju inte att värdera i pengar.

Ett pris för en lokal flytt i Uppsala kan variera en del beroende på främst storlek på lokal eller bostad.

En annan faktor som påverkar priset för en flytt är om det finns en bra hiss eller om det blir till att bära i trånga trappor högt upp i ett hus. Ett ytterligare exempel är om det går att komma fram till husets entré på ett bra sätt eller om vi måste bära långt utanför själva huset. Är det så att flytten går mot en ort långt bort blir naturligtvis transporten en betydande kostnad.

För att få ett bra pris som är rätt är det bra om du kan beskriva uppdraget så noga som möjligt. Använd gärna vår kubikräknare här på hemsidan för att få en uppfattning om hur många kubikmeter bohag eller inventarier det ungefär handlar om, detta är dock inget krav. Om det känns krångligt kan vi hjälpas åt med det här.

Ofta kan ett pris för en lokal bohagsflytt i Uppsala landa mellan 3000-10000 kr efter godkänt RUT-avdrag beroende på främst bostadens storlek. Ett mycket stort hus kan betyda mer än så.

Kontakta oss gärna om ett prisförslag eller om du funderar på något angående din flytt.

Vi kan leverera ut flyttkartonger om du önskar det. Det betyder i så fall professionella flyttkartonger som är lätta att hantera.

När du packar flyttkartongerna är det bra om dessa inte väger mer än ungefär 20 kg per styck då de blir lättare att hantera. Ett bra sätt för att hålla nere vikten är att varva tunga saker med lätta saker som kuddar, kläder och textilier.

Tänk på att märka flyttlådorna med tuschpenna vad de innehåller och i vilket rum de ska placeras.

Om du önskar hjälp med hela flyttpackningen kan du gärna kontakta oss om det. Vi hjälper till med det som önskas av oss, vid din flytt.

Det betyder att vi kan hjälpa till med hela din flytt från flyttpackningen till rengöringen av den gamla bostaden eller lokalen. Vi kan även hjälpa till med enbart vissa moment som är tunga att hantera, vi är flexibla.

Exempel på moment som kan ingå i en stor flytt kan vara att vi i god tid innan själva flytten hjälper till att sortera och röja. Vi kan i samband med det transportera bort olika saker som inte ska med till den nya adressen. Vi demonterar och packar ner allt som kan packas ner i flyttkartonger och så vidare.

På flyttdagen bär vi in allt på vår flyttbil för att där packa in bohag eller inventarier på ett optimalt sätt med täcken, filtar och skyddsplast.